dilluns, 27 d’abril del 2015

1r Batxillerat d'Arts Escèniques. Curs 14-15

Com tots sabem, en un grup podem trobar gent de tot tipus, cadascú d'una manera, amb uns defectes i unes virtuts, i aquesta, és la característica que millor ens descriu com a grup.



Som un grup molt especial, ja que estem on estem perquè ens volem dedicar a una cosa essencial en la vida: l'art. I per ser precisos, els nostres objectius són les arts escèniques. L'art, la bellesa... la societat no seria societat sense això. I gràcies a l'art, gent de diferents llocs ( Vinaròs, La Sènia, Paüls, La Ràpita, Deltebre, Ulldecona i evidentment, Tortosa) ens trobem units aquí, avui, per compartir l'escenari els uns amb els altres.
En aquest grup també podem trobar amics de tota la vida, gent que, anteriorment, ja han compartit l'escenari i gent que ja han fet teatre aquí a l'institut.



Com tots els grups, dins del nostre, podem trobar grups més petits, gent que es coneix més i gent que es coneix menys, però a poc a poc anem creant una vertadera família.
I avui estem aquí per parlar-vos de teatre.
Recordo el primer dia que ens vam abraçar... Aquell dia, ja vaig sentir,  molt fortament, qui de veritat formaria part del meu camí.



A poc a poc, tot va anar sorgint, amistats més i menys fortes baix de l'escenari. Però dalt d'aquest, de forma màgica, ens convertim en un sol cos amb moviments propis, lleugers... i expressem els nostres sentiments davant d'un públic.
Una altra cosa que ens fa especials, és que ens ajudem els uns als altres, tant si actuem, com si ballem, cantem o altres coses que ens costen més.



Com a grup, podria dir que som gent activa, original, xerradora, divertida, treballadora, gent amb molt de sentiment i que, com tots els artistes, estem una mica bojos. I ho dic, perquè som atrevits i tenim molt clara quina és la nostra bogeria, i mai deixarem de lluitar pel nostre futur, encara que, de vegades, sigui difícil d'entendre.



I tot això passa perquè hem après a confiar en nosaltres mateixos, a no tenir vergonya i a superar les nostres pors. També hem après a tenir criteri propi i, el més important, a ser capaços de criticar-nos a nosaltres mateixos per anar millorant dia a dia.

Esther i Zahra.