divendres, 6 de març del 2015

La concentració...


Abans d'una obra de teatre és transcendental concentrar-se.



El primer pas serà relaxar-se i voler-se concentrar.


Concentrar-se consisteix a buscar un objectiu, fixar tota la nostra atenció en aquest objectiu i oblidar totes les altres coses.                                                                                


Concentrar-se implica escollir una única cosa i prioritzar-la.


Evitarem totes les distraccions.... visuals, auditives i sobretot qualsevol aparell que pugui fer llumenetes, sorollets i vibracions alertadores...


La concentració col.lectiva abans de representar una obra de teatre és un nexe grupal fortíssim que connecta el grup amb llaços indestructibles i  li proporciona una energia enorme per tal d'aconseguir l'objectiu: fer l'obra de teatre.


A nivell individual, quan treballem un personatge,  la concentració proporciona seguretat i augmenta la capacitat creativa i l'autoconeixement de les nostres capacitats interpretatives.


La concentració és un procés i es pot aprendre... Destinar tots els nostres sentits cap a una cosa determinada i bolcar-hi tota la nostra atenció és concentrar-se i, gairebé, sempre és un estat agradable. Si el practiques sovint, millores la pròpia escala de concentració.


Si apliquem la concentració al teatre, sempre obtindrem beneficis. Si l'apliquem en altres matèries, també. I si ens concentrem a ser feliços, encara més, no és cert?


Segur!!!!!!!!!! Mireu-les!!!!!!!


(NOTA: Aquestes fotografies són fetes per Eduard Sánchez Arbona, artista excel.lent i exalumne preferit del Bau)