diumenge, 19 d’abril del 2015

Alternativa de teatre 3r ESO. Grup B. Curs 14-15.

Som Antonio i Alba, i els dos tenim la sort d’anar al Bau i poder fer teatre. Alba ja és el tercer any que hi va, i Antonio el primer,.. però els dos us podem aportar totes les coses bones que ens dóna el teatre.


Abans de saber com funcionaven les classes, a cap dels dos se’ns havia passat mai pel cap fer teatre, fins que vam provar-ho. Et pot servir per a moltes coses. A nosaltres ens ha servit per veure el que som capaços de fer davant del públic a sobre d’un escenari. I podem dir-vos que tothom és capaç de fer molt més del que es pensa, però moltes vegades ho portem amagat a dins i no sabem ni nosaltres mateixos que ho tenim.


També ens ha servit per perdre la por a coses que, de vegades, són ben insignificants. Per encertar-ho més, no ens ha fet perdre la por, sinó que aquelles coses que abans ens aterrien abans de pujar a un escenari, han passat a ser les que ens motiven perquè el públic pugui apreciar tot l’esforç que hem fet.


També ens ha servit per saber expressar els nostres sentiments, per saber treure del cos moltes coses que de vegades no hauries tret, i no hauries sabut com sortir-te’n.


En les hores que hem passat a l'escenari, hem après tot això, també hem descobert coses de nosaltres mateixos, i mil coses més. Volem destacar sobretot, que per damunt de tot això, el millor del teatre són les amistats que et dóna. En aquesta sala d’actes hem conegut gent realment molt important per a nosaltres.


Bé, hem fet molts d’errors, moltíssims! Però això ens ha servit per tirar endavant i millorar com a petits ‘’actors’’. Nosaltres i juntament amb tots els nostres companys, hem compartit nervis, llàgrimes i somriures,


I l’únic que ens queda per dir-vos és que és una experiència durant els anys d'estudis que mai oblidarem.... EL TEATRE ÉS LA VIDA!!

Antonio i Alba


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada