dilluns, 9 de març del 2015

Alternativa de teatre 1r ESO. Curs 14-15.

"Us podríem contar totes les coses que passen a teatre, però és que en són tantes, les experiències que hem viscut... 


Només fa un trimestre i mig que fem aquesta assignatura, i les hores ens passen volant. Som un grup de nois i noies, i la veritat és que ens portem bastant bé. 
Els nois són divertits i alegres. La nostra mestra diu que encara han de madurar, i nosaltres, les noies, opinem el mateix.


La majoria no som gens vergonyosos, però els que ho són, intenten superar-se dia rere dia una miqueta més.


Una cosa que ens encanta és que els grans de 1r i 2n de batxillerat ens vinguen a veure, així aprenem moltíssim d'ells.


Treballar individualment no ens agrada tant com treballar en grup, ja que ens sentim sols en aquell escenari tant gran. Que cadascú tingui una manera diferent d'interpretar, fa que les classes siguin més emocionants.


Ja hem actuat en diferents obres, i ens hem sentit genial. L'any que ve ens agradaria continuar fent teatre, ja que mai podrem oblidar les experiències que hem viscut."

Lluna i Laura.                               

2 comentaris:

  1. A mi, alumna de segon de batxillerat de arts escèniques també m'agrada molt fer una visiteta a tots aquets nens i nenes tan simpàtics de primer de la ESO. Em transmeten molta alegría,em fan desconectar un ratet i sobretot disfrutar del teatre d'una manera diferent. Admiro moltísim la seva gran capacitat de imaginació i l'únic que desitjo és que continuen fent teatre sempre que tinguin la oportunitat de fer-ne. Des d'aquí els envío un beset a tots, i a tu també Manolita :)

    ResponElimina
  2. Ester..... Has vist quins xiquets i xiquetes tenim!!!!!!! Són massa!!! Són el futur!!!! Te torno un beset enorme!!!!!! Després ens trobem a classe.....

    ResponElimina