dijous, 12 de març del 2015

Alternativa de teatre 2n ESO. Grup B. Curs 14-15.


El nostre grup de teatre és el millor, perquè fem pinya i treballem d'allò més bé en grup. Ah, i som molt divertits! 
Com més exercicis fem junts, més alegres ens sentim, perquè l'alegria s'encomana... 
Alhora de fer alguna activitat ens comportem com una família perquè ens encanta el teatre. La majoria de nosaltres, quan vam començar aquesta alternativa, teníem molta vergonya i gràcies al teatre, ja confiem més en nosaltres mateixos.


No tots nosaltres vam començar teatre a 1r d’ ESO, però els que hem començat enguany, assegurem que l’ any que ve continuarem amb el teatre perquè ens encanta i hem après a dominar l'espai de l'escenari.


Som un grup molt divers de personalitats, hi ha gent molt diferent i això és bo i molt divertit. Quasi sempre, la gent més vergonyosa fa coses més arriscades i els que fem de públic valorem el seu esforç i el seu progrés. Tots tenim qualitats diferents, però tenim projectes de cantar junts en un futur!!


Sempre diem que les paraules es queden curtes per dir el que sentim i pensem del teatre i és una gran sort poder treure les nostres emocions.
En aquest text hi ha una petita part de totes les persones que hi formen part... A que us agraden les nostres fotos? És que, com dèiem al principi....som els millors!!!!!

Iraïs i Nerea.

Alternativa de teatre 2n ESO. Grup A. Curs 14-15

"Som el grup de 2n d'ESO C i D. No som una classe molt i molt nombrosa, però creiem que és perfecte perquè així treballem  millor i ens portem de meravella.


Som un grup treballador, ens agrada preparar les coses a casa per després ensenyar-ho tot als companys de classe i llavors, fem una crítica tots junts del que hem fet.


Creiem que cada persona té dins seu, una altra persona i que, quan fem teatre, la fem sortir a l'escenari. D'aquesta manera naix la imaginació i la fantasia i som capaços de pensar coses que, d'altra manera, mai podríem pensar. 


Ens passa l'hora de classe sense adonar-nos, fem actuacions de tot tipus, exercicis per expressar diferents sentiments... De vegades cau alguna  llagrimeta amb algun exercici, però en general, riem molt i ens ho passem molt bé. És bo mostrar les emocions!! 


La profe i el nostre grup estem molt units, i entre tots coneixem tot allò que tenim a dins de nosaltres mateixos i que, si no fos pel teatre, mai arribaríem a descobrir. Només tenim un lema:  EL TEATRE ÉS LA VIDA!"

Carla i Maria.