dijous, 12 de març del 2015

Alternativa de teatre 2n ESO. Grup A. Curs 14-15

"Som el grup de 2n d'ESO C i D. No som una classe molt i molt nombrosa, però creiem que és perfecte perquè així treballem  millor i ens portem de meravella.


Som un grup treballador, ens agrada preparar les coses a casa per després ensenyar-ho tot als companys de classe i llavors, fem una crítica tots junts del que hem fet.


Creiem que cada persona té dins seu, una altra persona i que, quan fem teatre, la fem sortir a l'escenari. D'aquesta manera naix la imaginació i la fantasia i som capaços de pensar coses que, d'altra manera, mai podríem pensar. 


Ens passa l'hora de classe sense adonar-nos, fem actuacions de tot tipus, exercicis per expressar diferents sentiments... De vegades cau alguna  llagrimeta amb algun exercici, però en general, riem molt i ens ho passem molt bé. És bo mostrar les emocions!! 


La profe i el nostre grup estem molt units, i entre tots coneixem tot allò que tenim a dins de nosaltres mateixos i que, si no fos pel teatre, mai arribaríem a descobrir. Només tenim un lema:  EL TEATRE ÉS LA VIDA!"

Carla i Maria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada