diumenge, 19 d’abril del 2015

Alternativa de teatre 4t ESO. Curs 14-15

En primer lloc, vull començar parlant sobre la definició de "teatre", que tots  ens acabem plantejant. Per a nosaltres el teatre ha deixat de ser un concepte en concret i ha passat a ser la vida. La vida en si mateixa consisteix a anar prenent decisions instantànies i d'alguna manera, actuant amb diferents reaccions inesperades. Això que veiem tan quotidià, també ho considerem teatre.


La majoria d'alumnes que formem la classe d'alternativa de 4t, des de primer que compartim moments, experiències i fins i tot secrets.


La veritat és que és un privilegi mantenir aquesta il·lusió tan forta des que comencem l'etapa de secundària, perquè poder fer teatre és un plaer.



Els dimarts sempre ens acompanyen les papallones des que ens llevem fins  que arriba l'última hora del dia, on realment els nervis formen molta part d'aquestes petites actuacions que junts gaudim. Ens agrada molt treballar en grup, ja que se'ns fa menys difícil patir vergonya i també ens encanta esplaiar-nos i deixar-nos portar explicant tot allò que ens preocupa que, evidentment, forma part de la vida i del teatre, com hem parlat abans.


En conclusió, volem seguir en aquesta alternativa plena de ganes d'esforç i sobretot d'alegria i imaginació.
NOMÉS HEM DE DIR TOTS JUNTS... EL TEATRE ÉS LA VIDA!!!!!

Nahikari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada